Bästsäljar-listan: De 10 populäraste sakerna i vår shop

Tusentals kvinnor kan inte ha fel!

Brukar du också klicka hem fina saker för att pigga upp dig själv, eller har nätshopping rentutav blivit det naturliga valet när du behöver köpa kläder, prylar eller resor? Du är långtifrån ensam! Hela 62 procent av svenskarna handlar online en genomsnittlig månad, skriver Internetstiftelsen i Sverige, i en rapport.

Och inte undra på, att handla online är ett bekvämt, enkelt och billigt sätt att få tag i det du behöver – utan att lämna hemmets lugna vrå.

Hela 90 procent av alla som handlar i vår webbshop är kvinnor och bland de populäraste produkterna återfinns smarta prylar inom mode, matlagning och träning.

Internationella kvinnodagen närmar sig med stormsteg och självklart ska du unna dig själv något fint, dagen till ära – eller varför inte uppvakta en väninna, din dotter eller mamma med en present?

Här kan du läsa om de 10 populäraste produkterna det senaste året – missade du någon?

10 populäraste produkterna i vår shop

1. Sommartunika

Den i särklass popläraste produkten det senaste året är den härliga sommartuninkan som passar minst lika bra på stranden som till ett par somamrbyxor eller tights. Tunikan är one size och cirka 90 centimeter lång.

2. Bakmatta

Den fantastiska bakmattan har varit en storsäljare i vår shop i många år. Det mjuka silikonmaterialet suger sig fast i underlaget och håller sig stilla när du kavlar. Bakmattan har smarta markeringar som underlättar arbetet. Bakmattan är riktigt stor och passar alla sorters bakning!

3. Plattborste

Den omåttligt populära plattborsten ger glansigt och rakt hår på bara någon minut vilket bara är en av många anledningar till att den är så omtyckt! Tack vare de keramiska borsten och den smarta värmeregulatorn är plattborsten mycket skonsam mot håret.

4. Hamamhanddukar

Hamamhanddukar finns snart i varje hem! De tunna och fina handdukarna har fantastisk uppsugningsförmåga och torkar snabbt. Utöver att vara perfekta ett praktiskt badlakan kan de användas som strandfilt, bordsduk eller till och med bäras som en sarong – variationsmöjligheterna är oändliga!

5. Morgonrock i bomull

Inte undra på att den här klassikern är så populär! Den svala och sköna morgonrocken är i snyggt blå-vitt, har två fickor framtill och ett skärp i midjan. Morgonrocken är underbar att bära hemma och enkel att ta med på resan eftersom den i princip inte tar någon plats allts i anspråk.

6. Träningsband

Den perfekta lösningen för dig som vill träna hemma, utan att ha en massa saker som ligger och dräller i huset! De här smarta träningsbanden i latex ger perfekt motstånd när det enkelt krokas på till exempel ett dörrhandtag. Säkerhetsinstruktioner och tips på övningar medföljer.

7. Rund vas med bubblor

Den här vasen är så vacker att nästan ingen kan motstå den! Den snygga designen i klarglas gör att vasen är fin att ha framme i sig själv, men också enkel att ställa blommorna.

8. Gåstavar

Superpraktiska gåstavar som är enkla att fälla ihop och går att justera från 110 till 135 cm! Gåstavarna har ergonomiska handtag med remmar, är enkla att justera för maximal passform och reflexband för bästa synlighet i mörker.

9. Mjukgörande sockor

Skäm bort dina fossingar med mjukgörande sockor! De här smarta modellerna innehåller e-vitamin, jojoba, oliv- och lavendelolja och håller fötterna både lena och återfuktade.

10. Balansdyna

Träna balansen hemma eller på jobbet! Den här fiffiga balansdynan mäter 33 centimeter i diameter och kommer med en pump. Med på köpet får du träningsinstruktioner på alla roliga och enkla övningar du kan göra med balansdynan.

Källa: Aller media shop, statistiken är baserad på inköp gjorda mellan februari 2017 och februari 2018.

(0)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

(helgfria vardagar klockan 08.00 – 18.00) E-post: tankesport@keesing.com Tel: 08-12 88 88 00 Keesing Sverige AB Att: Kundservice Erik Dahlbergsallén 15 115 20 Stockholm


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar