7 saker vi alltid har med oss i strandväskan

Sommartider är strandtider. Visst finns det inget som är lika irriterande som sand över alla ens saker? Här finns årets bästa strandväskor, och allt vi har i dem!

Efter en kall start på året kom till slut sommaren. Bild: IBL Bildbyrå

Till årets mys på stranden behöver vi en riktigt bra väska för de saker man bara inte klarar sig utan.

Flätad strandväska

I vår shop säljer vi denna klassiska strandväska, gjord i flätat strå. Oavsett om du ska till stranden och sola eller till strandpromenaden och synas så passar denna väska in. Det fräscha fodret är i klarblå och vitt – typiska sommarfärger. Handtaget är anpassat för att kunna bäras även över axeln.

Vattenavstötande väska och sadelskydd

Brukar du cykla till stranden? Då är detta set för dig. Den snygga och praktiska väskan är perfekt att ta med till stranden, inte minst för att den är vattenavstötande. Om du skulle bli kvar på stranden längre än du tänkt så har väskan reflexer så att du syns i trafiken. Dessutom kan den fästas på cykeln.

Vad brukar du ha i din strandväska?

Vi är alla olika, men just till stranden brukar vi packa liknande saker. I vår strandväska har vi i år bland annat tunikor, saronger, trendiga handdukar och bärbara laddare.

Denna underbart färgglada sommartunika passar lika bra på stranden om du vill skydda din hud från solens strålar, som när du ska hem därifrån och vill skyla dig med något svalt och lätt. Eftersom tunikan är i materialet polychiffon så skrynklar den inte – helt perfekt att packa ner i strandväskan med andra ord.

För den som inte vill ha en fullt så färgglad outfit på stranden i år är denna sarong, i vackert somrig turkos som matchar havet, ett perfekt alternativ. Enkel och smidig att packa ner. Dessutom tillåter de generösa måtten att sarongen knyts på många olika sätt – flera outfits i en alltså!

Hamamhandduk har blivit en stor trend de senaste åren. De är praktiska eftersom de är så tunna (torkar snabbt), men de har ändå en väldigt bra uppsugningsförmåga. Om du inte tänkt använda den som handduk passar den PERFEKT som strandfilt, eller som en snygg sarong. Handduken kommer ursprungligen från den tusenåriga turkiska badtraditionen hamam, som är en typ av ångbad.

Kanske det är dags för en härlig picknick på stranden? Denna pläd – i häftigt paisleymönster – härligt färgglad med blåa och rosa toner. Den är perfekt att ta med till stranden eftersom den kan sättas ihop med kardborr och får då ett smidigt handtag.

Glöm inte laddaren! Alla har vi suttit på stranden och velat ta en bild – bara för att upptäcka att mobilen laddats ur. Det problemet är ett minne blott med denna smarta mobilladdare. Dessutom har den en inbyggd ficklampa, så om du blir kvar på stranden sent någon kväll hittar du lätt dina saker.

Läs också: Skydda huden mot sol

UV-strålar tränger in i huden och bryter ner cellernas DNA. Detta kan undvikas genom regelbunden insmörjning med solskyddsfaktor.

(0)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

(helgfria vardagar klockan 08.00 – 18.00) E-post: tankesport@keesing.com Tel: 08-12 88 88 00 Keesing Sverige AB Att: Kundservice Erik Dahlbergsallén 15 115 20 Stockholm


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar