Annons

”Fråga Lund” kommer tillbaka i rutan

Visst gillar väl ni bildande tv-program lika mycket som vi gör? Då kan vi glädja oss tillsammans över att "Fråga Lund" är tillbaka i rutan i höst.

Kristian Luuk hann inte mer än att avsluta senaste säsongen av ”På spåret” innan han meddelade att han ska leda en annan SVT-institution i samma bildande fåra. Från och med i höst kommer”Fråga Lund”, som sändes i SVT mellan 1962 och 2000, tillbaka.
– Fråga Lund är ju ett gammalt SVT-varumärke som i sitt original är ganska dammigt, även om man har haft flera olika varianter genom åren. Professorer satt och blev utfrågade i svartvitt. Så kommer det inte bli den här gången, även om grunden finns där, säger han i en intervju på SVT:s hemsida.

Annons
Gilla Allakorsord på Facebook

Bakom programmet ligger den här gången de frekventa På spåret-deltagarna Filip Hammars och Fredrik Wikingssons produktionsbolag, och Luuk försäkrar – kanske med förskräckelse för en del – att programmet kommer att få en uppfräschning.

Vi lär få anledning att återkomma till programmet i höst när det börjar sändas, men för den som vill minnas tillbaka går det att se ett program i sin helhet nedan från debutsäsongen 1962 med programledaren Jan-Öjvind Swahn.

(574)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

Välkommen att ringa oss

Vardagar kl 8-18
042-444 30 36

Har du frågor om din prenumeration?

Hitta svar på dina frågor här

Annons

PÅ TAL OM KRYSS

Annons

Laddar