Annons

Inredningstrend 2018: Mässing tar över efter silver

Från koppar till guldblänk och sedan silver. Trendvindarna vänder snabbt i inredningsvärlden och den här säsongen är det dags för ännu ett byte.

Annons från Aller Media shop

Förra året spåddes silver segla upp och ta över efter de guldiga tonerna, som regerat länge på inredningsfronten. Och visst tog den kalla metallen över i många hem.

Men nu är det ny säsong och efter att ha spanat in vårens inredningsnyheter ser vi en annan metall ta plats. Även spaningar från Formexmässan 2018 bekräftar vad som är på ingång efter silver – och för många är det en efterlängtad comeback. Så vilken metall är det nu vi pratar om? Mässing, så klart.

Överallt ser vi de gyllene tonerna ta plats i inredningen och vårens kollektioner bjuder på mängder av inspiration och produkter med guldfokus.

Alla ni som inte blev sålda på silver kan med andra ord gott fortsätta frossa i varma metaller.

Här 5 fina inredningsdetaljer i mässing i vår utvalda shop


Stor mässingskrans, Cooee Design
"Wreath" från svenska Cooee design är en stilfull, gedigen ring gjord i solid mässing. Vacker att hänga i exempelvis ett fönster eller över en spis, men du kan också låta ringen bli en dekorativ krans genom att linda olika växter kring den inför årets olika säsonger.

Gå till shoppen

Mässingskruka
Tidlös kruka i solid mässing från det svenska märket Miccis House. Denna glödande vackra kruka tillför värme i inredningen och är både en tidlös klassiker och en modern och dekorativ mässingdetalj för hemmet.

Gå till shoppen

Mässingskruka- ljuslykta Krona
Denna underbart söta krona fungerar lika bra som ljuslykta och som kruka och förgyller vilket dukat bord eller fönsterbräde som helst. Perfekt för hyacinterna och ljusen i jul! Den är gjord helt i solid mässing och kommer från det svenska märket Miccis House.

Gå till shoppen

Ljuslyktor i mässing, 2-pack
Att tända lyktor är härligt – året om! På hösten/vintern inomhus och på våren/sommaren utomhus. Dessa ljuslyktor är i ren mässing, ett fantastiskt material. Den stora ljuslyktan är 20 cm hög och har en diameter på 12 cm. Den lilla är 15 cm hög och har en diameter på 10 cm. De båda ljuslyktorna kan också staplas i varandra.

Gå till shoppen

Läs också: 5 enkla saker som höjer mysfaktorn på balkongen

(0)
(0)

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

Välkommen att ringa oss

Vardagar kl 8-18
042-444 30 36

Har du frågor om din prenumeration?

Hitta svar på dina frågor här

Annons

PÅ TAL OM KRYSS

Annons

Laddar