New York Times lyxiga krysskryssning

För att fira korsordets 75-årsjubileum i New York Times arrangerar tidningen en lyxig krysskryssning över Atlanten med extra allt.

Lyxiga Queen Mary 2 i närbild.

Lyxiga Queen Mary 2 i närbild.

Har du ett brinnande intresse för korsord och runt 25 000 kronor som du skulle vilja göra av med? Då tror jag att New York Times kryssning med sju övernattningar och en massa kryssgodis dagligen kan vara en god investering. För att fira att det är 75 år sedan tidningen publicerade sitt första korsord arrangerar man i december en skaplig resa i korsordets anda. Eller vad sägs om dagliga kryssturneringar, föreläsningar med korsordsredaktörer och krysskonstruktörer, instruktion i hur man gör sitt eget korsord varvat med trerättersmiddagar och cocktailpartyn?

Annons
Gilla Allakorsord på Facebook

Varje natt levereras ett nytt korsord under dörren. Dagen efter kan man sedan få feedback och ställa frågor till konstruktören om sitt lösta kryss. Men något billigt nöje är det alltså inte. De billigaste hytterna går loss på runt 25 000 kronor och vill du lyxa till det rejält så kan du betala över 60 000 kronor för att roa sig kungligt i sviten Queen’s Grill på resan mellan New York och Southampton.

En viss jungfruresa var som bekant tänkt att genomföras mellan de båda städerna 1912 (fast i motsatt riktning), och året efter publicerades det som räknas som världens första korsord.

Det finns ännu inga liknande planer från Aller medias sida.

(37)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

(helgfria vardagar klockan 08.00 – 18.00) E-post: tankesport@keesing.com Tel: 08-12 88 88 00 Keesing Sverige AB Att: Kundservice Erik Dahlbergsallén 15 115 20 Stockholm


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar