Så fixar du snyggaste påskdukningen – genom att byta ut en enda detalj

I år kan du våga dig på en lite mer utmanande dukning genom att bryta av påskens gula med andra färger. Här får du tips på läckra uppläggningsfat som gör dukningen till en fröjd för ögat!

Påskbordet brukar innebära ett överflöd av gult så långt ögat kan se. Och visst är det en underbar färg som andas vår och glädje. Än bättre blir dukningen om du bryter av med lite andra färger, inte för att bryta mot traditioner, utan snarare för att stötta upp allt gult!

Det enklaste, snabbaste och billigaste sättet att ge dukningen ett lyft är att välja ett uppläggningsfat som bryter av mot resten av dukningen. Här ger vi tips på fyra vackra fat som blir supersnygga – och som du dessutom får glädje av hela året!

Balansera färgerna i påsk med detta vackra, svart och vita uppläggningsfat i terrakotta. Det är handgjort och handmålat i Marocko, vilket innebär att inget fat är identiskt med något annat – helt unikt med andra ord!

Ännu ett handmålat uppläggningsfat, detta från konstnären Lena Linderholm, helt i keramik. Den vackra dekoren med äpplen passar perfekt in på årets påskbord.

Den vackra blå färgen gör så att detta uppläggningsfat kan stå tomt som dekoration, men allra bäst funkar det på påskbordet med exempelvis ägghalvor på.

Även detta ovala fat är av keramik och den röda färgen kommer dra till sig alla blickar på ett annars gult påskbord. Passar lika bra till julens dukningar som i påsk!

Bonustips! En blommig duk ger inslag av vårkänsla

Den vackra duken från konstnärinnan Lena Linderholm är en riktig favorit i vår shop och inte undra på det, de vackra och glada färgerna ger en härlig känsla som sprider sig i hela rummet!

Läs också: 5 inredningsdetaljer i årets trendigaste färg

(0)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

(helgfria vardagar klockan 08.00 – 18.00) E-post: tankesport@keesing.com Tel: 08-12 88 88 00 Keesing Sverige AB Att: Kundservice Erik Dahlbergsallén 15 115 20 Stockholm


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar