Spaljéfrossa! 4 växter som älskar att klättra inomhus

Spaljéer har varit trendiga i årtionden och passar till alla typer av inredning! Det är superenkelt att inreda med den stilrena detaljen; bara du väljer rätt växter till din spaljé inomhus! Här är fyra snygga växter du kan satsa på!

Annons från Aller Media shop

Växter som slingrar sig upp för snygga spaljéer är både dekorativa och ofta väldigt lättskötta. Den cirkelformade spaljén är bland de populäraste för inomhusbruk och passar såväl i fönsterkarm som på bord.

Om du är sugen på att testa spaljé inomhus är det viktigt att du satsar på växter som tycker om att klättra. Här listar i fyra växter som passar perfekt för spaljé inomhus. Vilken är din favorit?

Spaljéer inomhus – 4 växter som trivs

1. Klätterfikus

Klätterfikusen är frodig och snabbväxande med små, tunna pappersaktiga blad på långa rankor. Lika fin i en kruka eller ampel som den är när den klättrar på en spaljé!

2. Murgröna

Klassisk murgröna finns i många olika sorter med både helgröna och brokbladiga blad i gult eller vitt. Den snygga krukan med båge finns att köpa i vår shop!

3. Gullranka

Gullrankans blad är läderartade och har guldgula strimmor. Växten är mycket lättskött men ska stå ljust; i alltför mörka rum blir bladen helt gröna.

4. Lyktranka

Lyktrankan kallas också för ”Hjärtan på tråd” tack vare sina små hjärtformade blad. Växten trivs bäst i direkt solljus och står gärna varmt på sommarn. Under vintern däremot klarar den temperaturer ner till noll grader. Vattna sparsamt, lyktrankan ska absolut inte stå i vatten.

Fler snygga krukor i vår shop


Kruka Läckö Oscar&Clothilde
Vacker kruka från Oscar & Clothilde! Den är majestätisk formad som en krona och glaserad i svart. Krukan ger en fin och lyxig känsla till vilket rum som helst i hemmet. Krukan Läckö är gjord i glaserat porslin och bör diskas för hand.

Gå till shoppen

Mässingskruka
Tidlös kruka i solid mässing från det svenska märket Miccis House. Denna glödande vackra kruka tillför värme i inredningen och är både en tidlös klassiker och en modern och dekorativ mässingdetalj för hemmet.

Gå till shoppen

Läs också: Smarta knepet: Framhäv växterna med en svart kruka

(0)
(0)

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

Välkommen att ringa oss

Vardagar kl 8-18
042-444 30 36

Har du frågor om din prenumeration?

Hitta svar på dina frågor här


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar