12 tips på fina presenter till henne

Tiden för studentfirande närmar sig med stormsteg. Här har vi samlat vackra presenter i form av smycken – den perfekta studentpresenten till henne.

Att välja en studentpresent till en kvinnlig släkting eller bekant är inte alltid så lätt. För att hjälpa dig i dessa tider har vi satt ihop denna lista med presenter som alltid går hem och varar länge – smycken.

Detta halsband från svenska Bisou levereras i en lyxig sammetsask, perfekt till studenten. Guldstjärnan är vändbar så att den som bär den själv kan välja mellan guld och gnistrande stenar.

Från samma kollektion som halsbandet ovan har vi även dessa örhängen i vår shop. Prydda med samma gnistrande stenar som halsbandet så bildar de en grym look om du vill ge bort ett helt set på studentfirandet.

Även detta armband kommer från svenska Bisou. Det fortsätter på stjärntemat från de tidigare presenterna – och passar väldigt fint ihop!

Detta halsband pryds av en vacker måne och en mindre stjärna i pläterat guld. Den smala länken passar till de flesta kläder och stilar.

Våra stjärntecken säger mer om vår personlighet än vad man tror. Så om du vill du ge bort något riktigt personligt på studenten – då är dessa berlocker för dig. Berlocken finns i tolv olika modeller, ett för varje stjärntecken.

Till berlocken ovan finns även denna halskedja i guld i vår shop. Denna tunna kedja passar väl ihop med Bisous stjärnteckenberlocker, men även andra berlocker, vilket gör det till en väldigt användbar och mångsidig present till studenten.

Årets vackraste – och viktigaste – armband kommer från svenska Bisou. Prytt med venussymbolen, symbolen för kvinnan och kvinnlighet, blir denna present inte bara en hyllning till studenten utan till alla kvinnor.

Föredrar studenten färger framför guld? Se hit! Dessa örhängen från svenska Made A Part är ren glamour. Oavsett när hon bär dem kommer hon sticka ut och örhängena kommer komplettera henne. I roséfärgad metall och med skinande stenar.

Detta nätta halsband i rostfritt stål är perfekt för studenten som inte vill ha färger som sticker ut. I stilrent rostfritt stål och med gnistrande stenar blir detta en present man bär med sig en lång tid.

Från svenska Edblad kommer detta blanka roséhalsband. Halsbandet har en stor sten, omsluten av mindre stenar. Halsbandet passar till allt men kombineras bäst med örhängen ur samma kollektion.

Här är örhängena från samma kollektion som halsbandet ovan. De är designade för att bäras ihop men går även bra för sig själva. Precis som halsbandet har örhängena en stor sten omsluten av mindre stenar och är i skinande roséguld.

Detta stela armband är gjort i mässing och har en stor grågrön Labradorite-sten som lås. Stenen labradorit har en lugnande effekt man kan behöva efter att ha tagit studenten.

Missa inte:

Flytta hemifrån – Inred första hemmet

(0)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

(helgfria vardagar klockan 08.00 – 18.00) E-post: tankesport@keesing.com Tel: 08-12 88 88 00 Keesing Sverige AB Att: Kundservice Erik Dahlbergsallén 15 115 20 Stockholm


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar