Annons

Vår nya målarbok finns i butik

Korsordsredaktionen följer upp succén med målarböcker för vuxna. Nu finns den i butik.

LKO1601-Omslag_baraFler och fler har upptäckt hur vilsamt och rofyllande det är att måla i målarböcker. Att koppla ur, att sätta sig själv eller tillsammans med någon, ta fram sina favoritpennor och sätta igång och fylla i. Det fina är att det bara är du som bestämmer hur det ska se ut.

Annons

Vill du måla himlen röd och en häst blå gör du det. Vill du måla med färgpenna eller tusch gör du det – allt är tillåtet (jag har till och med sett människor som använder ögonskugga för att färglägga sina bilder). Huvudsaken är att du tycker det är fint.

Annons

Gilla Allakorsord på Facebook

Och nu när vi har en hel sommar framför oss har vi verkligen många lata dagar att njuta av och verkligenkunna koppla av. För all forskning visar att det är viktigt för oss att ibland koppla bort datorer, smarta telefoner, stress och allt som stör för att vi ska fungera ordentligt.

Så se till att skaffa ditt eget exemplar av vår nya målarbok för bara 59 kronor när den släpps ut på tidningshyllorna den 2 juni. Den förra boken sålde nämligen slut väldigt snabbt.

(0)
(0)

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

Välkommen att ringa oss

Vardagar kl 8-18
042-444 30 36

Har du frågor om din prenumeration?

Hitta svar på dina frågor här

Annons

PÅ TAL OM KRYSS

Annons

Laddar