ANNONSSAMARBETE MED ALLER TRAVEL

VINN din drömresa – tävla med Aller Travel

Långtidssemester med sol och bad, vandring i alperna, spännande kulturupplevelser eller kanske ett riktigt safari-äventyr? Oavsett vilken din drömsemester är har vi destinationer som passar. Nu har DU chansen att vinna ett presentkort på 10 000 kronor som du kan använda på valfri semester med Aller Travel.

Bläddra i galleriet för att se några av våra härliga resmål.

Aller Travel arrangerar resor över hela världen och har något för alla önskemål! Oavsett om du är singel, reser med en väninna eller partner har vi massor av spännande destinationer som passar!

Vad sägs till exempel om en långtidssemester på Cypern, en vandring runt Gardasjön eller ett äventyr i det vilda och charmiga Sydafrika?

Just nu har du chans att vinna ett presentkort på 10 000 kronor som du kan använda till den av våra resor som passar dig bäst!

Allt du behöver göra är att svara på en fråga och motivera varför just du ska bli den lyckliga vinnaren.

Vi vill ha ditt svar senast den 28 februari.

Vinnaren utses av en jury och meddelas personligen via telefon. Vinnarens namn och bostadsort publiceras på Aller medias webbplatser.

Fyll i uppgifterna och svara på frågan nedan så är du med och tävlar.


Denna tävling är gjord i samarbete med Aller media och Aller Travel.

(0)
()

Kommentera
KrysslösarenÖppettider på Kundservice

(helgfria vardagar klockan 08.00 – 18.00) E-post: tankesport@keesing.com Tel: 08-12 88 88 00 Keesing Sverige AB Att: Kundservice Erik Dahlbergsallén 15 115 20 Stockholm


PÅ TAL OM KRYSS


Laddar